Blog Basikal Muncul Sebagai Pos Tertinggi


Pos Tertinggi

Sebenarnya penulis tidak mengambil kisah tentang perkembangan terkini blog ini samada popular ataupun tidak. Paling penting matlamat penulis supaya kewujudannya menjadi sumber informasi berkaitan aktiviti berbasikal. Sehinggalah seorang rakan pembasikal MTB menghubungi penulis pagi tadi tentang perkara di atas. Daripada deretan pos tersebut cuma Kayuhan Antara Gapi 2009 bukannya bersangkut-paut dengan hal politik.

Kayuhan Antara Gapi 2009 telahpun berlangsung dengan jayanya. Penganjuran yang terancang dan terbaik kerana kerjasama yang mantap dan padu daripada semua pihak. Kelancaran majlis berjalan dengan sempurna walaupun dalam suasana yang santai lagi sederhana. SYABAS KEPADA JALURAN PIHAK PENGANJUR YANG TELAH PENULIS NYATAKAN SEBELUM INI.

Nota :

Terima kasih kepada Sdr Iswardy yang telah banyak kali mengingatkan saya supaya dapat menyertai kayuhan ini sehingga ke hari kelangsungannya. Beliau dan pasukannya amat dedikasi, semoga pihak pengurusan PKNS menyedari potensi kakitangan yang komited ini.

1 Komen (+add yours?)

  1. chegu hopper
    Ogo 13, 2009 @ 09:26:26

    Tahniah Cikgu Ijass!!Tabik cikgu dalam hobi nie..

%d bloggers like this: