Sufino Tribute Ride


Time: July 5, 2009 from 8:30am to 12:30pm
Location: Bdr Tasik Puteri.
Organized By: Haris KeLoLo

Event Description:
Seorang dari orang lama GLC, SUFINO, akan berpergian ke AFRIKA atas sebab kerja. Dia berhajat sangat nak ride kat teres-teres Ladang Tuan Mee yang mengujakan sebelum terbang ke Afrika.

Untuk itu, satu tribute ride special untuk Sufino akan diadakan;

TARIKH : AHAD, 5 JULAI 2009
MASA : 8.30 PAGI TAYAR BERGOLEK
TEMPAT RV : MEDAN PUTERI, BANDAR TASIK PUTERI

Ladang Tuan Mee adalah home turf untuk Briged Basikal BTP. Satu kelompok pembasikal tegar yang telah bersusah payah mengukir teres-teres di dalam Ladang Tuan Mee menjadi taman permainan MTB yang mengujakan.

Siapa yang inginkan cabaran dan kembara, jangan lepaskan peluang ini.

Tempat parkir merupakan medan selera yang menawarkan aneka hidangan sedap dan lazat. Pelengkap kepada penutup kayuhan. Jangan lupa mencuba len chee kang sedap, laksa utara istimewa, cendol buatan di rumah…dan baaanyaaaakkkkk lagi.

Untuk ke BTP, ambil Jalan Rawang atau hiway PLUS. Kemudian ambil Jalan Batu Arang. Selepas Country Homes, akan ber jumpa simpang kiri kedua selepas jambatan. Itu adalah pintu masuk utama ke BTP. Masuk ke BTP dan maju terus sehingga berjumpa sekolah menengah BTP di sebelah kiri. Masuk kiri pada simpang sekolah dan maju terus sehingga nampak gerai-gerai di sebelah kanan pada satu medan parkir. Itu adalah destinasi anda.

Comments are closed.

%d bloggers like this: