Iklan Samping


borangmtb1logo-2009-web2

map

2 Komen (+add yours?)

  1. mykyocera
    Mar 05, 2009 @ 16:29:40

    Cikgu Ijass…kalau nak main mountain bike tu…cakap jer lah…jangan luper ajak saya sekali…taulah dah beli helmet mountain bike🙂🙂🙂

  2. ijass
    Mar 05, 2009 @ 20:35:29

    Sebelum main basikal tua, saya memang dah main MTB dan RB tapi tak join mana-mana group. Kemudian berhenti lama, basikal terperap kat stor. Sekarang tengah baiki dan upgrade, sebab nak beli baru mahal. Isteri dan anak pula dah jatuh minat, terpaksa beli satu T-Bolt untuk emaknya, ini tengah cari modal untuk si abang yang minat basikal RB, manakala si kakak dan si adik selalu kayuh berganti-ganti dengan emaknya.
    Cuma nak pelbagaikan cita rasa, sekarang ini tengah pujuk seseorang untuk lepaskan basikal racing jenama Raleigh tahun 1959…..kira antik juga tu. Jomla ini kira ajak juga.

%d bloggers like this: