Rak Basikal


Baru-baru selepas menduduki Peperiksaan PTK di Shah Alam, saya singgah di sebuah kedai basikal di Sg Way. Kononnya nak tengok-tengok MTB, terjumpa rak basikal jenama Alaga dan Thule. Harga jenama Thule boleh tahan juga mahalnya,tetapi jenama Alaga berpatutan. Penulis tak lengah terus beli satu.


Selepas ini mudahlah saya membawa basikalku ke mana-mana.

Pandangan sisi

Pandangan sisi-tepi

Sesuai untuk 3 buah basikal (berat maks.40kg)

 

 

5 Komen (+add yours?)

  1. mykyocera
    Oct 28, 2008 @ 14:02:40

    Wah…sekarang xde masalah lagilah nak join aktiviti kayuh kalau camtu : ) Berapa harganya?

  2. ijass
    Oct 30, 2008 @ 20:55:11

    Harganya tak berapa mahal cuma RM190/=

  3. Rezdrake
    Dec 04, 2008 @ 14:53:52

    consider murah tu ijas.. apa nama kedai basikal tu berminat jugak .. macam mana quality dia..? function seakan akan sama dgn model Thule..?

  4. ijass
    Dec 04, 2008 @ 17:09:59

    Kedai Basikal Fook Sang, Sg Way……sama kualiti seperti model Thule.
    http://www.tbfooksang.com/

  5. henry
    Jan 05, 2009 @ 12:34:03

    boleh tlg carikan saya rak basikal untuk pertandingan triathlon

%d bloggers like this: